0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Despre noi

Reparatii Electrocasnice la Domiciliu Aria de acoperire: Brasov si Imprejurimi

OFERIM GARANTIE SCRISA DE MINIM 6 LUNI

Problemele aparatelor electrocasnice reprezinta specialitatea noastra, mai bine spus, depistarea si solutionarea acestora in cel mai scurt timp. Activam in domeniul de reparatii a electrocasnicelor de un deceniu, perioada in care am acumulat experienta necesara pentru ca astazi sa va putem oferi cele mai eficiente solutii de acest gen.

Reparatii pentru o serie variata de electrocasnice

Aragazuri, frigidere, combine frigorifice, congelatoare, cuptoare electrice, masini de spalat rufe/vase; pentru toate acestea va stam la dispozitie cu servicii profesionale de reparatii, indiferent de marca sau model. Acoperind o serie atat de larga de electrocasnice, urmarim sa venim in ajutorul cat mai multor clienti.

Servicii complete

Pe langa lucrarile de reparatii, gama noastra de servicii include si alte tipuri de operatiuni, cum ar fi: cele de mentenanta, inlocuire a elementelor componente sau curatare profesionala cu solutii speciale (masini de spalat vase).

Personal calificat

Calitatea serviciilor oferite este garantata de o echipa de profesionisti, cu pregatire in domeniu. Cunoasterea de catre acestia a tuturor modelelor de electrocasnice noi aparute pe piata de specialitate este posibila datorita participarii in mod regulat la cursuri de specialitate.

Avantajele colaborarii cu firma noastra

Suntem constienti ca nu suntem singura companie care activeaza in acest domeniu, insa suntem siguri ca beneficiile pe care le oferim clientilor nostri ne plaseaza in topul acestor societati de profil.

Printre acestea, se numara: interventie prompta, garantie pentru lucrarile efectuate, magazin cu piese de schimb noi si originale, deplasari la domiciliu, atelier de reparatii cu aparatura moderna, si nu in ultimul rand, un raport optim calitate-pret.

emergency Interventia garantata in maxim 24 ore.
1042445040 Orar: L-V 8-20, S 8-13
home_warranty_icon Garantie pentru toate reparatiile.