0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Reparatii aragazuri

reparatiiaragazuriIn cazul in care aragazul dumneavoastra da semne de oboseala sau functioneaza intr-un mod defectuos, este cazul sa va orientati catre unul nou. Sau mai bine apelati la noi pentru a afla care este problema! In felul acesta, economisiti niste banuti, si il folositi pe cel vechi in continuare.Efectuam reparatii pentru aragazuri indiferent de marca, model sau vechime. Personalul nostru participa in mod regulat la cursuri de specializare in domeniu, si este in tema cu cele mai noi modele de electrocasnice aparute.

Serviciile de reparatii aragazuri includ si inlocuirea de piese si accesorii specifice: termocuple, bujii de aprindere, balamale, geamuri, termostate, comutatoare, senzori, etc. Colaboram cu cei mai importanti distribuitori de piese din tara, asadar n-o sa va punem pe drumuri in cautarea elementelor ce necesita inlocuire.

De asemenea, la cerere, ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua reparatiile propriu-zise. Important de mentionat este faptul ca nu intervenim in cazurile in care exista pierderi de gaz.