0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Reparatii congelatoare

reparatiicongelatoarePrin definitie, congelatoarele ingheata alimentele, deosebindu-se de frigidere tocmai prin temperatura mica la care are loc racirea. Problema apare atunci cand aceste electrocasnice isi pierd capacitatea de a congela, si implicit de a pastra alimentele in conditii optime.Daca va regasiti in aceasta situatie si sunteti in cautarea unei solutii, venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de reparatii congelatoare, efectuate la cel mai bun raport calitate-pret!

Activam in domeniul reparatiilor de electrocasnice de mai bine de un deceniu, asadar, am acumulat experienta necesara pentru a realiza orice tip de reparatii.Cat priveste congelatoarele, va stam la dispozitie cu o serie variata de operatiuni, cum ar fi reincarcarea cu agent frigorific (freon R600A, R134A, R12), sau inlocuirea de piese si accesorii: radiatoare de racire, filtre dezhidratoare, evaporatoare, termostate, manere, balamale, etc.

Pentru ca suntem constienti de importanta acestor electrocasnice, va garantam servicii de reparatii congelatoare executate intr-un timp record, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura din nou de acestea.