0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Reparatii frigidere

reparatiifrigidereAsiguram servicii de reparatii frigidere dar si alte tipuri de electrocasnice in Brasov si imprejurimi. Arctic, Whirlpool sau Indesit, clasice, no frost, sau side by side, nu conteaza ce marca sau model este frigiderul dumneavoastra, si nici daca l-ati cumparat acum o luna sau il aveti de cand va stiti. Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, garantandu-va servicii de calitate, la preturi corecte.

Mai mult, dispunem de o gama variata de piese originale, furnizate de companii renumite in domeniu, ceea ce inseamna ca asiguram si elementele ce necesita inlocuire. Si pentru ca frigiderul nu este tocmai un obiect pe care il poti manevra, respectiv transporta usor, ne deplasam la domiciliul clientului pentru a efectua reparatiile necesare. Pe langa inlocuirea pieselor uzate, realizam si reincarcari cu freon, si reparam orice modul electronic ce intra in componenta frigiderelor.

Compania noastra va ofera servicii de reparatii frigidere la cele mai inalte standarde, realizate de personal calificat. Vrei sa te convingi de acest lucru? Daca ai vreo problema cu frigiderul sau orice alt tip de electrocasnic, nu ezita sa ne contactezi!