0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Reparatii masini de spalat vase

masinaspalatvaseMasinile de spalat vase sunt un real ajutor in orice bucatarie, iar doamnele stiu cel mai bine acest lucru. Mai grav este atunci cand nu mai functioneaza corect: lasa urme pe vesela, nu mai incalzeste, respectiv evacueaza apa cum trebuie, etc.

In aces sens, va punem la dispozitie servicii de reparatii pentru masini de spalat, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati din nou de toate avantajele oferite de catre acestea.

Asiguram service de calitate si mentenanta profesionala, inlocuim elemente componente (pompe de evacuare, motoare, distribuitori detergenti, etc), montam dispozitive anticalcar si realizam operatiuni de curatare cu solutii speciale.

In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta pentru efectuarea celor mentionate chiar la dumneavoastra acasa, sau in cadrul atelierului de reparatii de care dispunem, amenajat si dotat corespunzator.

Prin serviciile de reparatii masini de spalat vase, va scutim de achizitionarea unor electrocasnice noi, oferindu-va astfel sansa de a economisi bani, si de ce nu, si timp.