0368420140 0748 524 308 0727650082 0763 452 320

Reparatii module electronice

reparatiimoduleelectronicePentru a veni in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi ale clientilor nostri, pe langa serviciile profesionale de reparare si mentenanta a electrocasnicelor, efectuam si reparatii pentru modulele electronice ce intra in componenta acestora. Indiferent ca este vorba de frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe sau masini de spalat vase, va stam la dispozitie pentru repararea modulelor electronice de comanda, display, sau cele pentru motor.

De asemenea, reprogramam module de orice tip, iar in cazurile in care acestea sunt deteriorate intr-un mod iremediabil, asiguram inlocuirea cu altele noi. Pentru aceasta ultima situatie, aducem piese originale pe baza de comanda. Reparatiile modulelor electronice sunt executate rapid, la domiciliul clientului sau in atelierul pe care il detinem.

Dispunem de personal calificat pentru efectuarea operatiunilor de reparare, aspect ce garanteaza calitatea serviciilor oferite. Asiguram reparatii pentru module ce apartin oricarui tip de electrocasnic mentionat, indiferent de marca, model sau vechime. Ne adresam tuturor celor care locuiesc in Brasov si imprejurimi.